sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Yöaskartelua ja kikatusta

Meillä on kolme 12 vuotiasta tyttöä yökylässä. Tyttäreni täytti viime kuun lopussa 12 vuotta ja lupasin, et hän saa kutsua kolme ystäväänsä yökylään. Ensin mun piti viedä toi porukka vain elokuviin, syömään ja sitten kotiin, mut elokuvissa ei pyörinyt mitään sellaista elokuvaa jonka oma tyttöni olisi halunnut nähdä, joten päätyttiin tähän ratkaisuun. Kuinka ihmeessä he jaksavat (vieläkin) kikattaa ja käkättää =D
No...tyttöjä kuunnellessani on aikaa askarrella. Tein täs työn skräppihetket haasteeseen jossa aiheena on TYHJÄ TAULU. Valmistusmateriaalina sai käyttää vain valkoista/vaaleaa paperia/kartonkia. Sille sai sit tehdä, vaikka mitä. Koristeet piti tehdä itse paperista tai pahvista.
Kateudesta vihreänä olen katsellut muiden haasteeseen osallistuvien töitä. Ne on todella upeita. Oma työni ei ole ollenkaan niiden veroinen, mut silti mukaan haasteeseen sillä ja tälläinen se on
 Ensin tein ton otsikon käyttäen apuna jotain hyvin vanhaa sabluunaa. Sitten ruiskein kartonkiin vesiväriä. Koirankopin, ruokakipon ja ton koiran kuvat otin netistä. Ne on ilmaisia värityskuvia, jotka pienensin sopivan kokoisiks. Väritin ne ja liimasin työhön. Tassun kuvat on leimattu ensin vesiväritetylle paperille ja sitten leikattu ja laitettu kiinni kohotarroin. Sitten vielä värittelin otsikosta muutamat kirjaimet.
Valokuvassa komeilee meidän vahti. Valokuvan teksti on tulostettu, leikkailtu ja liimattu. Myös kohotarroja on käytetty siinä.
Joo...tää työ on ihan kiva. Täysin en oo tyytyväinen, mut en kuitenkaan lopputulokseen oo pettynytkään. Täytyy myöntää, et tän kertainen haaste oli mulle vaikea.Tarttis oikein ottaa selvää noista kaikista maailman väreistä ja tekniikoista. Ensimmäistä kertaa käytin skräppäyksessä vesivärejä, joten taas jotain uutta. Hieno homma sekin!!


4 kommenttia:

  1. Oi, tässä on ihanaa tunnetta <3<3 Hienosti tartuttu haasteeseen vaikka hankalalta tuntuikin!

    VastaaPoista
  2. Nyt on pakko sanoa (vaikka en koirafani olekaan), että on tosi kiva koirasivu! Tässä on menoa ja iloista meininkiä, asettelu on myös kiva!

    VastaaPoista
  3. Hykerryttävän hauska kuva ja iloinen meininki. Vesivärit toimivat tässä tosi hyvin!

    VastaaPoista