sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Bling bling!!

Joo joo...tiedetää...tiedetään Nukkumatti, et kello on jo hirveen paljon, mut ku ei nukuta ja tahtoo askarrella, ni minkäs teet. Siin täytyy Nukkumatin hankkia vahvemmat hiekat =D.
Viime kerralla en ehtinyt millään tehdä työtä Kortiston haasteeseen ja se harmitti kovasti, koska ideakin olis ollut jo puoliks valmiina, mut piti vääntää ne kutsut valmiiks. Nyt Kortiston haasteen aiheena on ÄLYTÖN HÖRHELÖPOMMI ja koska oon itsekkin aika älytön, niin pakko osallistua haasteeseen.
Ensin en meinannut keksiä mitään. Sitten sain idean, mut en meinannut uskaltaa alkaa tekemään sitä, ku ajattelin, et ei onnistu. Teinpäs sitten kuitenkin ja lopputulos on tälläinen
Meidän likka, niin tykkää kaikesta kimmaltelevasta, et tähän leiskaan hänen kuvansa sopii, kuin nenä päähän =D. Siin on, niin paljon bling blingiä, et meinaa tulla paha olo, mut leiskaan oon tyytyväinen. Siitä tuli just sellainen, kuin pitikin.
Pääsin ekaa kertaan kokeilemaan voimateippiä, käyttämätöntä leimasinta ja sitä kuinka koholakka toimii hileen kanssa. Ai niin...ja myös kukkakuvioleikkuri oli uusi. Pääsin myös eroon jokusesta laatikon pohjalla lojuneesta koristeesta.

Kortistossa myös kyseltiin, et mikä on seuraava isompi projekti. Askarteluun tää ei nyt varsinaisesti liity, mut kädentaitoihin kuitenkin, eli isoäidin neliöistä valmistuva peite on vielä aika pahasti kesken. Se pitäis saada valmiiks. En oo aikoihin virkannut yhtään lappua. Oon taas ollut niin papereiden lumoissa.
Nyt täytyy varmaan antaa tol Nukkumatille periks tai se repii pelihousunsa.
Oikein mukavaa sunnuntaita kaikille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti