sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Pari korttia vaarille!!

Rakas isäni ja lasteni vaari täytti tänään 70 vuotta!!! Pieni muotoiset yllärijuhlat hänelle järjestettiin. Ihan vain oman perheen kesken. Mä, lapseni, kaksi siskoani ja toisen siskoni mies odotimme vaarilassa, kun mummi ja vaari palasivat Tallinnan reissulta kotiin. Laulettiin, kilisteltiin maljoja ja herkuteltiin. Ennen juhliin lähtöä poikien kanssa tehtiin vaarille kortit. Tyttäreni ei ehtinyt kortin tekoon mukaan, kun palaili kotiin päin partion talvileiriltä. Näillä korteilla osallistun Villakeijun korttihaasteeseen, jossa oli tällä kertaa tälläinen luonnos
. Hieman tuli mulle ja pojille korttien kanssa kiire, mut tälläiset saatiin aikaan
 Tämä on meidän eskaripojan kortti. Tähän korttiin sai myös tyttäreni laittaa nimensä. Ihan on kuva vaarin näköinen. Tykkään kortin iloisista ja keväisistä väreistä. Kortti olisi ehkä hieman tarvinnut lisää jotain, mut ei siin kiireessä ehtinyt miettimään mitään lisää.
4v:n kortista tuli tämän näköinen. Ei oo noi kynähommat oikein meidän Rempan juttu, niin kuin kuvasta huomaa, mut yllätyin, et osaa piirtää noinkin selvän ihmisen =D. Söpö kortti ja taas tykkään iloisista väreistä.
Hurjasti onnea vaarille ja paljon onnellisia päiviä lisää!!!

1 kommentti:

  1. No vaari on varmasti otettu näistä! Ihania värikkäitä kortteja!

    VastaaPoista