torstai 21. maaliskuuta 2013

Pupuperhe ja kisu

Meidän 4v halusi tällä viikolla askarrella pääsiäisen kunniaksi kissan ja pupun. Nopea ja helppo idea syntyi tietysti wc-paperin rullista. Samalla, kun askartelin pojan kans ajattelin, et p*skarteluhaasteeseen vois osallistua välillä jollain muulla askartelulla kuin kortilla tai skräppäämällä. Siitä sitten kehittelin oman pupun ja parikin. P*askarteluhaasteen aiheena oli tällä kertaa BINGO
ja mun rivi siitä on toi kukka-X-pilkut. Tälläisiä taideteoksia saatiin pojan kanssa aikaiseksi.
 Pieni pupu ja kissa on ensin leikattu hieman pienemmiks ja lopuista osista korvat. Sitten maalia pintaan. Maalin kuivuttua liimattiin korvat, silmät, viikset ja nenä ja valmista tuli. Tosi helppo ja nopea askartelu ja ainakin meidän pikkumies tykkäsi. Lopputulos hauska.
Omissa pupuissani päällystin rullan paperilla. Korviin kartonkia ja paperia. Nenänä käytin toisessa pupussa haaraniittiä ja toisessa nappia. Olkoon toi haaraniitti bingorivini X:sä. Tässä pupussa viikset on rautalangasta ja toisessa villalankaa. Jalat on kartongista. Sitten vielä huopakangaskukka korvanjuureen.
Vielä meinaan tehdä yhden pupujussin. Näihin pääsiäispupu tuo lapsilleni jotain herkkuja sitten viikonloppuna, kun meillä ei ole ollut tapana käydä virpomassa. Karkit pysyy sisällä, kun pohjassa on kartonki. Oli tosi kivaa välillä askarrella jotain ihan muuta kuin tavallisesti ja lopputuloskin on hauska.

7 kommenttia:

  1. Tosi kivoja! Hyvä idea toteuttaa lasten kanssa, pinnaan talteen!

    VastaaPoista
  2. Suloisia pupuja ja kissoja olette tehneet :)

    VastaaPoista
  3. :)
    Hauskat!
    Viimeksi pari vuotta sitten samantyylisiä, mutta kokovalkoisia pupuja. Lapset tykkäsivät niiden tekemisestä kovasti.

    VastaaPoista
  4. Kiitos kaikille kommenteista. Niitä on mukava saada ja lukea =D

    VastaaPoista