Mamman raparperipuskassa voi huoleti käydä pikkuvarkaissa. Ei kukaan huomaa, jos muutama varsi puuttuu.
No...ei vaan!! Ihan luvan kanssa kävin muutaman varren katkomassa.
Jaahas...mitäs näistä sais aikaseks. Eikön jotain keksitä, kun käytetään nettiä apuna.
Sitten laitettiin hetkeks raparperit syrjään ja vuoron sai Nallen sämpyläruudut. Ohjeen huomasin Nallen kaura ja ruis-puuro paketista.
Samalla, kun noi ruudut pötköttivät uunissa. Aloin valmistaa kuplivaa raparperisoodaa. Siitä tulikin melko kirpsakkaa tavaraa. Seuraavalla kerralla lisään hieman sokeria. Ohjeen soodaan otin Me Naiset-lehdestä 24/15 eli viime viikolla ilmestyneestä.
Vieläkin oli raparperejä pöydällä, joten niistä väänsin viel iltahämärissä Brita-kakun.
Ei muuta kuin SUUT MAKIAKS!!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti