lauantai 27. kesäkuuta 2015

Kesäsäkki

Löysin kirjastosta todella loistavan ideakirjan ja tuosta kirjasta löysin myös ihanan kassi-idean. Innolla rupesin kassia vääntämään, mutta mutta...
Juu...ekan kerän jälkeen huomasin, et en taida saada aikaseks kirjan kuvan mukaista kassia. No höh!! Pienen mietiskelyn jälkeen päätin aloittaa aivan alusta ja tehdä hieman erilaisen kassin, vaik Oma Koppa-kirjan oliskin ollut hienompi. Pitää yrittää sitä sit joskus toiste uudestaan.
Onks täs kaks pannulappua??




Sitten vain ympäri ja ympäri ja ympäri!! Hieman välillä tuntui jo tylsältäkin.






 Toisessa kerässä tuli muutaman kerran hieman mutkiakin matkaan, mut niistä selvittiin.
Liian suuri baskeriksi =D

Sitten taas ympäri ja ympäri. Onneks ei ollut yks väristä lankaa. Olis muuten käynyt tosi tylsäks. Lankana käytin Novitan Puro Batikia.
Sohvan valtaaja
Välillä huomasin, et mun vakiopaikka sohvannurkassa oli vallattu. Onneks tää pikkuongelma oli helppo poistaa. Siihen tarvittiin ainoastaan muutama nakinpala tai pelkkä ruokakupin kolistelu. Jääkaapin oven avaaminen toimi myös =D
Valmis tuli
Enään ei pyörrytä =D
 No...ei tän kassin tekemiseen mennyt kuin muutama hassu ilta ja mullahan oli silloin loma joten koukku kävi välillä aamuyöhön asti.
Kassista tuli aikasta kiva. Värit on upeet. Lankaa meni hieman päälle kaks kerää. Ei Muuta kuin kesäsäkki olalle ja nauttimaan kesästä.













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti