maanantai 29. helmikuuta 2016

Lenkkeilyä ja valokuvausta

Mähän oon aikamoinen sohvaperuna. Painoa pitäis pudottaa, mut toi puikkojen heiluttaminen ei paljoa kaloreita laske, vaikka kuinka niillä huitois. Viime viikolla päätin aloittaa ton lenkkeilyn ja oikein itsekkin hämmästyin, et ei se niin kauhian hankalaa ollutkaan. Ainoastaan torstai-ilta jäi väliin. Muuten tuli käveltyä joka ilta ainakin puoltuntia. Jihaa...hyvä minä!!
Viikonloppuna oli aivan mahtavat lenkkeilykelit. Yleensä hiippailen tuol meidän raitilla pimeessä, ettei vaan kukaan nää. Noh...lauantaina annoin itselleni haasteen. Lähde lenkille ja ota ainakin viisi kuvaa lenkiltä. Tykkään ottaa valokuvia, vaikka en siin touhus mikään kauheen hyvä olekkaan, mut tää haaste sai mut tekemään lauantaina sekä sunnuntaina reilun tunnin mittaisen lenkin ja tälläisiä kuvia tuli lenkeiltä napattua.
Apua...tääl liikkuu muitakin!!
Lenkkiselfie

























Tästä se lauantain lenkki alkoi. Aurinko paistoi ja oli mukavan kirpeä talvi-ilma. Onneks sain itseni irti sohvasta.







Naavaukko








Mun lenkkeilyvauhti ei ollut mikään päätä huimaava, mut en pyrkinytkään siihen, et hiki virtais. Oli hauska kuunnella luonnon ääniä ja etsiä valokuvattavia kohteita.
Ei mitään kauheen helppoa toi valokuvaus ole. Varsinkaan, kun kamerana toimii puhelin. Vielä en jaksanut kantaa järkkäriä mukana. Ehkä sitten myöhemmin.
Mielessä myös kävi, et vois sitä syksyllä mennä johonkin valokuvauskurssil. Mukavaa hommaa!!




















HEI



















Käkkärä koivu




Eipä tääl pahemmin muita näkynyt liikkumassa. Paljon oli eläinten jälkiä, mut ketään ei näkynyt. Lintujen laulua kuului, mut eipä näkynyt niitäkään.
Ihan rauhassa siis sai ottaa millaisia kuvia halusi.











Pajunkissoja näkyy jo
Sellaisia kuvia tuli otettua lauantaina.
Sunnuntaina suuntasinkin metsätieltä metsään.


Kaksin aina kaunihimpi






Kauheen kauaks en uskaltanut tiestä metsään mennä, ku oon mahdottoman taitava eksymään.













Puukukka
Kukas tääl mahtaa asua!!
Juu...ei musta ihan vielä mitään luontokuvaajaa tullut, mut hauskaa oli. Plussana päälle tuli saatuu aimo annos raitista ilmaa ja hieman liikuntaakin ja kyl välillä oli hikikin. Pääasia, et tuli mahdottoman hyvä mieli. Suosittelen kaikille =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti