perjantai 22. tammikuuta 2016

Talven törröttäjät

Täällä se pakkanen paukkaa ja pesukone pyörittää huovutettavia lapasia. Tällä kertaa lapasia pyysi teinineiti ja äitihän on tietysti mielissään, kun lapsille kelpaa äidin tekemät tuotokset.
Seuraavien lapasten ohje on Viuhdin vauhdissa 
Lapasiin käytin Novitan Joki lankaa. Pikkuisessa paikallisessa kaupassa sitä myytiin oikein 30% alennuksella. Mun koriin päätyi muutama vaalea liila. Hyllyyn jäi kyl vielä oikein kivaa ruskeetakin. Täytyy katsastaa seuraavalla kerralla oliskos sitä siellä vielä.
Lapasten resoriin käytin Novitan 7 veljestä.


Näitten lapasten aikana pääsin ekaa kertaa koittamaan uusia hiilikuitu sukkapuikkojani ja hienosti niillä kutoo. Ei oo turhaan kehuttuja. Ekaks kyl vähän oli puikot solmussa, kun ei ollu tottunut niin kevyisiin puikkoihin.

Huovuttamisen jälkeen lapaset vaikuttivat jotenkin alastomilta. Oon ilmeisesti  tottunut, et pitää aina olla raitaa tai jotain muuta kuviota =D. Niinpäs päätinkin koittaa niihin kirjoa jotain pientä ja kivaa. Koskaan ennen en ole kirjonut joten piti sen vuoksi oikein poiketa kirjastossa hakemassa muutama kirja kirjonnasta.
Tutustuessani kirjontaan päätin aloittaa helpommalla tai ainakin melkein.

Ekat kuviot valmiit




Koristuksena päätin siis käyttää kukkia ja kiekuroita. Tästä syntyikin lapasille nimi eli Talven törröttäjät.
Hommassa tuli sormet kipeeks, mut oikein kivaa se oli. Tulee varmasti toistekkin tehtyä.

Samanlaiset erilaiset
En edes yrittänyt saada kuvioista täysin samanlaisia. Kummastakin löytyy samat värit, neljä kukkaa ja koukeroita. Tykkään.










Lapasista tuli oikein kivat. Ehkä olisivat saaneet olla himpun verran isomat ja resori tiukempi, mut seuraavalla kerralla sitten. Syy ei ollut ohjeessa vaan tekijässä.
Teinineiti on nähnyt nää vasta ilman koristeita. Saas nähdä mitä nyt sanoo. Noista teineistä, ku ei koskaan tiedä. Käytän itse, jos ei kelpaa ja huovuttelen tytölle sit uudet

Mukavia pakkaspäiviä vaan!!.

1 kommentti:

  1. Hienot tuli ja kiitos, että mainitsit ohjeen alkuperän blogissasi! Itsekin oon jotain usein neulahuovuttanut koristeeksi.

    VastaaPoista