maanantai 11. tammikuuta 2016

Ostoksilla

Tokmannilta löydetyt
 Ens jouluun aloin jo valmistautua hyvissä ajoin tänä vuonna. Jouluaskartelutuotteita myydään nyt kivan edullisesti, joten ei muuta kuin ostoskorit täyteen.
Hirmusen paljon askartelutarvikkeita on tullut jo ihan tavallisiinkin kauppoihin. Ei tarvitse mennä omaa kaupunkia kauemmas, kun jo jotain pientä ja kivaa löytyy.
Tokmannilta löytyi paljonkin kaikkea. Noita nauhoja voi käyttää muuallakin, kuin pelkissä joulukorteissa. Oikein kiva yllätys. Huomasin myös, et Tokmannilta löytyy kaikenlaista muutakin kivaa askarteluun. Kannattaa siis useimminkin käydä poikeemassa katsomaan lasten paperitarvikehylly.
Tigeristä aina edullista
 Tiger-kauppaan täytyykin sitten lähtee hieman kauempaa etsimään, kuin omasta kaupungista, mut sieltähän löytyy aina jotain korin täytteeksi.
Yhtään en kyl tiedä kuinka hyviä noi kimalleliimat mahtaa olla, mut ei mee kovin paljoa rahaa hukkaan, jos ovat pepandeeruksesta. Noista liimoista maksoin hurjat kaks euroa.
Samassa puodissa törmäsin ekaa kertaa kuumaliimapyssyyn kuuluviin kimallepuikkoihin. Saas nähdä kuinka nekin toimivat vai tuleeko uuden liimapyssyn osto ekan käytön jälkeen.

Omat varpaat lämpimiks. Itselleni ehdin niin harvoin kutoa sukkaa, et täytyy sit villasukat ostaa =D
Tossa liki kotia pidettiin myyjäiset ja sieltä ostin pari paria sukkia. Eivät olleet hinnalla pilattuja. Raidalliset maksoivat 12 euroa ja noi kuviolliset 15 euroa. Tietysti halvemmalla olis päässy, jos olis itse kutonu, mut kiirettä pukkaa ja välillä on ihan mukava suosia muidenkin käsityö ihmisten tekeleitä.

Sellaisia ostoksia tällä kertaa. Täytyy pitää silmät kunnolla auki liikkuessa  kaupoilla. Ei sitä tiedä mitä löytyy ruokaostoksien lisäksi.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti