sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Ampparit ja kilpparit

Talvihan yllätti sitten oikein kunnolla, niin kuin joka vuosi. Meidän pojan viikarit on tähän mennessä suostuneet laittamaan käteensä vain toppasormikkaita ja nyt kun olin niitä hommannut ison pinon varastoon, niin meidän kolmasluokkalainen ilmoitti haluavansa pussihanskoja. Tilaisuutta hyväks käyttäen kysyin, et käviskö äipän tekemät ja se sopi. Kerroin tekeväni hänelle huovutetut amppari-tumput ja nuorimmainen halus kilppari-tumput. Ei muuta kuin lankoja tonkimaan.




Ohjeen löysin taas kerran Novitalta, niin kuin langatkin. Tumppuihin kudoin resorit Isoveli-langasta ja muut on huopasesta. Ajattelin, et pysyy tumput paremmin kädes ja menee takin hihan alle, kun on resori.


Jättiläisen tumput

Ennen huovutusta
Huovutuksen jälkeen



Näitä oli kiva tehdä, kun isoilla puikoilla tulee nopeesti valmista. Tylsin vaihe on pussien asettelu tumpun sisälle ennen koneeseen laittoa. Tällä kertaa meinas peukkujen kans käydä hassusti, mut onneks ei kuitenkaan kovin tiukkaan olleet huopuneet yhteen.








Peukut mulle onnistuneesta työstä =D
Kyllä täällä tarkenee
Kilpparit

Ampparit



Ai jai... tykkään niin kauheesti vihreästä tällä hetkellä. Mäkin olisin voinut noi tumput itselleni ottaa on ne niin hauskan väriset.









Ei kyl näissäkään tumpuissa mitään vikaa ole. Olen oikein tyytyväinen lopputuloksiin. Luulenpa, et näitä tulee tehtyä lisää. Ainakin yhdet on jo tilattu. Meinaan mun vahin muru haluu kans.





Lisää lunta ja pakkasta!!
Kiitti äippä!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti