sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Jouluisia väkästyksiä

Joulun aika on ihanaa askarteluaikaa. Harmi vaan, et töissä joulujuhlaan valmistautuminen vie suuren osan ajasta. Kuitenkin jotain pientä ja kivaa ehdittiin tehdä =D.

Petteri Punakuonoja tuli metsää aika tokallinen. Idea on löytynyt Pinterestistä ja koko juttu kaavoineen päivineen löytyy täältä. Täytyihän sinne joulupukin rekikin tehdä ja joulupukkikin ilmestyi myöhemmin kyytiin toivottamaan hyvää joulua.
Lumiukot valmistui maitotölkeistä ja ne pääsivät mukaan lasten lumiukkojuhlaan.



 Lumiukkojuhla toimi tänä vuonna meidän joulujuhlana ja se oli tehty Lumiukko- elokuvan pohjalta. Täytyy sanoa, että juhla oli todella upea ja onnistunut.

Iloiset veikot





















Tonttuja maalattiin ikkunaan. Ikävä kyllä en voinut ottaa yhtään kuvaa lasten ihanista tontuista, koska jokainen tonttu oli nimetty sen lapsen mukaan joka oli tontun maalannut. Tää tonttu on mun ja työkamujen yhteistyötä.


Teimme myös perinteisiä kartonki-tonttuja ja enkeleitä ikkunaan. Niistä sitten taas unohdin kokonaan ottaa kuvan. Höh...harmittavaista!!









Erilaisista tapeteista tehtiin tähtösiä.
Enkelitkin ehdittiin tehdä ennen kuin suurin osa ryhmän lapsista jäi viettämään joululomaa.



 Kynttilä ja alimmainen enkeli on keskimmäisen lapseni koulussa tekemiä taideteoksiä. Voipi olla, että ens vuonna nähdään työpaikallani samanlaisia kynttilöitä ens vuonna. Tykkään yksinkertaisesta ideasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti