keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Rumat ruipelot ja lörppö

Juu-u...aina ei voi onnistua. Tällä kertaa langan valinta ohjeeseen hieman väärä tai jotain.

Jota Novitan Aava-lankaa jäi huivin jälkeen noin puoltoista kerää ja ajattelin, et pyöräytän siit ainakin pipon. No...enpäs pyöräyttänytkään. Löysin Dropsilta kivan ohjeen, mut Aavan kans siit olis tullut aivan liian pieni, joten purkamiseksi meni. Sitten aloin selailla Novitan lehtiä josko niistä löytyis kiva pipo. Löysin sitten tumppujen ohjeet lehdestä Kevät 2012

Jo tehdessäni näitä tumppuja huomasin, et ei niistä nyt tuu ihan niin komiat kuin lehden kuvassa, mut ku ne valmistuivat, niin sukkelaa vauhtia, niin päätin lopputuloksesta huolimatta jatkaa loppuun saakka.

Hieman nauratti, ku ensimmäinen tumppu oli peukaloa vaille valmis. Hauskat ruipelot tuli.












Ei Mitkään eirityisen kauniit, mut eiköhän ne tän talven kestä sen verran, kun pitää. Itse en edes ole mikään käsineiden suurkäyttäjä. Usein ne unohtuu pois kokonaan.







Ruippikset
Onneks toi lanka on sen verran venyvää, et tumput mahtuvat kuitenkin muodostaan huolimatta aivan hyvin käteen.

Ei hassumpi kädessä.
Noh... noiden ruipeloiden jälkeen samaa lankaa oli jäljel viel reilusti yli puol kerää ja jälleen aloin metsästään pipon ohjetta lehdistä. Tällä kertaa vastaani tuli virkattu panta Novitan lehdestä Kesä 2012. Ei muuta kuin koukku käteen ja menoks ja kuinkas sitten kävikään.

Panta oli tosi nopee tehdä ja siitä tuli kivan näköinen ja tuntuinen, mut hieman liian suuri. Voi mur!! Omasta mielestä mittailin koon oikein hyvin, mut iso tuli. Ilmeisesti en siis omistakkaan niin isoa päänuppia kuin kuvittelin =D


















Tää panta oli kyl niin nopsa tehdä, et vois vaikka toisenkin vääntää, mut nyt laitoin Aava-langan hiemaks aikaa synjään ja siirryin muihin lankoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti