maanantai 21. tammikuuta 2013

Jaa...että helppo

Virkkaamiseen kyllästyneenä ajattelin, et olis kiva tehdä joku mukava ja nopee juttu. Lauantaina kävin kirjastossa ja lainailin ison läjän käsityökirjoja ja- lehtiä. Niistä löyty kaikkee ihanaa jota olis kiva koittaa. No... tää tyttö päätyi ihanaan, pieneen, kutomalla valmistettavaan nalleen. Se oli ainoa mihin löyty sopivan väristä lankaa. Kaiken lisäks ohjekin on kirjan kirjoittaja luetteloinut HELPOKSI.
Tälläinen nallukka olis tarkoitus tehdä. Tyttäreni varasi jo itselleen valmiin tekeleen. Tekemisen into oli kova, mut se laantui jo melkein alku metreillä. Lanka oli mun mielestä aivan liian ohutta ja se ei pysynyt kasassa. Kaiken lisäks tekijä tais käydä hieman hitailla ja tekeminenkin oli myös sitä. Jo toisen jalan kohdalla meinasin luovuttaa. Kuinka pelkkien silmukoiden lisääminen voi olla, niin tuskallista. Aloitin varmaan kymmenen kertaa alusta.
Lauantai-illa/yön aikana sain valmiiks vain tämän verran. Sunnutaina hartiat ja pää särki sen verran, etten ottanut koko käsityötä esiin. Saa nähdä valmistuuko koko nalle koskaan. TOTTAKAI valmistuu. Ei se nyt sit ollutkaan ihan niin nopee ja helppo juttu, kuin kuvittelin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti