lauantai 4. toukokuuta 2013

Välillä jotain muuta!!

Eräällä ystävälläni oli tässä jokunen aika sitten syntymäpäivät. En nähnyt häntä synttäreiden aikaan, enkä muistanut edes lähettää onnitteluviestiä, niin päätin tehdä myöhästyneet onnittelut- kortin. Kortin teko ei kuitenkaan oikein innostanut, joten ajattelin askarrella ystävälleni jotain muuta.
Youtubesta löysin Amalian askartelun tekemän videon, jossa näytettiin kuinka Maze-kirja tehdään.Kirjan teko näytti hauskalta ja helpolta, joten päätin koittaa sellaista. Sivujen liimailun kanssa oli ekaks hieman hankaluuksia, mut kyl sekin lopultas onnistui. Ei mennyt kuin yksi kartonki hukkaan.
Tällä kirjasella osallistun Inspis-haasteeseen aiheena on teksti ja tekstiä tohon mun kirjaan tulee, kun laitan sinne sisälle kuvien lisäks mietelauseita, jotka jotenkin kuvaavat/sopivat ystävääni!!
Alkuvaikeuksien jälkeen kirja on jo saanut muutamalle sivulle täytettä ja tänään olisi tarkoitus tehdä kirjanen valmiiksi. Alkuun olen aika tyytyväinen, vaik sivut sais kirjassa olla hieman enemmän saman kokoiset. No...seuraavassa kirjassa sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti